MY ART WORLDS...

ASSALAMUALAIKUM



selamat datang ke blog saya yang tidak seberapa ini....Pada yg sudi menjeguk tu.....berbilion terimakasih saya ucapkan.....Bukan niat nak menunjuk-nunjuk...tapi sekadar ingin berkongsi minat sesama kita...! Insyaallah!







follow me??? i will follow u back...!!!



















































28 Disember 2011

saja-saje up date gambar-gambar yg diambil masa naik padle boat di Putrajaya Ahad lepas...seronok tauuu...layannnnnnnn...!

santai-santai



pencil case

semalam buat untuk kk angah....hari ni...along pulak request nak pencil case juga....maka terhasil lah yg ni pulak....

pencil case


pencil case

windu oooo...lama x update blog...ha3...So hari ni saya nak share dengan you all benda baru yg telah berjaya saya hasil kan...!fulamak...cam best ajee bunyi nya...perasan lebih kannnn....!hasil dari godek-godek kat internet...maka terhasil lah pensil case niii...bangga watttt....dapat pujian lagi dr anak-anak....cantik kata dia org..!Bila dah berjaya buat satu...mulalah gian....dapat tempahan lagi dari my neighbour.....Diam x diam dapat 4 tempahan....ni lah rezeki...namanyaaa....

pencil case


08 Disember 2011

pencil utencil

Benda ni dh lama beli ...tapi x berkesempatan nak buat.....Bila cuti sekolah ni anak dara ku ada di rumah...mulalah dia mendesak ibu nya ....suruh siapkan benda ni....dah bertahun katanya....!betul juga hampir-hampir terlupa akan benda ni....tu pun nasib baik menyelongkar....tu yang terjumpa...!

coin pouch

Bila dah menjadi ujikaji ni....mulalah datang gian ....nak mencuba bentuk lain pulak....Mananya idak anak dara ku yang no 2 tu rasa jeles pada si kakak....minta saya buat untuk dia juga....buat design berbeza sikit....tapi still dari meterial yang sama.....Niat tu kalau dah mahir...nak cari design kain yang cantik sikit...maklum lah ni baru try & error ...orang kata...
Huhu...gembira x terkira.....kerana berjaya juga ku membuat coin pouch ...yang dh lama ku angan-angan nk buat...Selama ni puas dah mengkodek-kodek kat internet...mencari tutorial macam mana nak buat...alih-alih malam tadi tergerak pulak hati nak mencuba...alhamdulillah menjadi...!Anak dara ku suka lah...bila hasil ujikaji ibu dia...dah tentu akan menjadi miliknya....

coin pouch

coin pouch

03 November 2011

A`kum...kali ni nk share...class scenery bersama Puan Norana ...yg dh sekian kalinya.....Tp kali ni nk buat kelainan sikit.....projek kali ni ....cuba2 buat atas canvas....Rupa rupanya...bila painting atas canvas ni lagi senang ...x mcm lukis atas material kain....Apapun...layan zasssssss..
 

scenery

24 Oktober 2011

EG

 Kalau td sy beri...pd pasangan EG sy ..tote beg bersulam riben...ni pula....hadiah yg sy terima.....tqvm...pd pasangan EG sy yg memberi kuali niii....Dinda HAfarreyza dr Jerteh....

EG

Sejak ada fb...maka ramai lah ....kawan2 yg kita dpt....Oleh itu...tercetus lah idea nk buat Exchange Give..antara kami...Ingat nk bagi Decorative painting ajeee...tp macam dh koman sgt...so keluarlah idea nk buat tote beg sulam riben niii....harap2 si penerima...suka ehhh...hasil sulam riben org yg still x mahir lagi niiii.....

signage

Signage terakhir yg di tempah oleh kk Ros Anita...akhirnya siap juga....tqvm ...kk ..kerana sabar menunggu...!Sebenarnya,,kk Ros menempah 4 keping signage yg berlainan warna dan wording...Sebagai persediaan utk memasuki rumah baru katanya....!

Tin Vase

A`kum....hari ini nk share dgn you all tin yg telah di make over ...utk Ana....my neighbour...Dia mmg suka dgn warna2 pink niiii...seingat sy...kebanyakan order dr beliau...kebanyakannya berwarna pink....!yezzzzzaaa layann..!

13 Oktober 2011

A`kum...lama x up date ...blog niii....hampir2 cari x jumpa....iyeee keee?...hi3 bkn kata bersawang...berhabuk...lagiiii...sib baik x berhutan....Bkn apa si empunya blog ni banyak M....tu yg jadi cam niiii...alasan...kesibukan mengatasi segalanya....cehhhh.....!Dibawah...antara gambar2 tempahan yg sempat sy upload.....tp abaikan date2 tu....lupa lah pulak nk ejas...masa snap gambar....!
Juga tempahan dr Ana..katanya utk di berikan pd sahabat yg bakal memasuki rumah baru....tqvm...
Di bawah ialah tempahan dr Ana...dr KL yg sempat sy up date....iaitu periuk yg dh di makeover dan door hanging...Ianya dh pun sampai ke tuanya...semoga Ana berpuashati....lain kali tempah lagi...
bhgn tutup periuk...

signage

20 Mei 2011

saja2 nk share....mulanya ingat nk conteng2 ajeee...tin ni dh lam,a wat basecoat...x tahu nk lukis apa...teringat pula ari tu Azlina ada tunjuk hasil pi berguru dgn kk tun....cuma Azlina wat atas kain....apalagi kita pun pi la ambil cawan....lepas tu susun elok2....cuba2 lukis....apa mcm? jadi x?
ari ni nk share satu lagi skill baru....iaitu lukis atas apron....Hasil pi berguru dgn kk Nora.....menurut kk Nora...nk lukis atas kain...mesti mengguna kan medium textile....baru lah warna x luntur bila dicuci...
penghargaan buat guru....permintaan dr ank2....sempena Hari Guru....!